FOCITÁBOR Göcsej szívében

GÖCSEJ FOCITÁBOR:

Foci, kikapcsolódás, élmény!

MENÜ

 

Göcsej Focitábor 2010:

 

A Göcsej Focitábor idén először nyitja meg a kapuit a focizni szerető gyerekek előtt.

Sok szeretettel és rengeteg érdekes programmal várjuk az általános iskolás fiúkat:    9-13 éves korig. A táborban résztvevőkre változatos, élvezetes, játékos foglalkozások várnak. 

 

Tábor célja:

 A focitábor célja elsősorban az, hogy a gyerekek a tanév után kikapcsolódjanak, természetesen elsősorban focival, strandolással, kirándulásokkal, különböző játékokkal. A labdarúgó foglalkozásokon játékosan, vidáman, érdekes és izgalmas játékokkal, élvezetes korosztálynak megfelelő versenyekkel fejlesztjük kognitív, motorikus, szociális képességeit. Külföldi sztárcsapat meglátogatása, testlözelből látni azokat a sztárokat akikkel eddig csak a televízión kersztül láttak. A gyerekek a táborban vidáman töltsék el a hetet, új barátságokat kössenek, majd élményekkel gazdagon hagyják el a tábort.

 

Tábor címe:

Nova, Zuggó köz 1.

 

A szállásról:

A Csicsergő szabadidőközpont Nován, Zalaegerszegtől 30 km-re, Lentitől 15 km-re található a 75. számú főút mentén. Nova  Göcsej tájegység középpontjában van, szokták "Göcsej fővárosaként" is emlegetni. A komplexum 2006-ban került átadásra. Az épület és a hozzá tartozó szolgáltatások egyaránt megfelelnek a modern kor követelményeinek, mindez pedig gyönyörű környezetben, dombok között, erdővel körülvéve tökéletes helyszín táborok, erdei iskolák, családi üdülések, nyaralások lebonyolítására.

A főépületben 4 apartman található minikonyhával, valamint 20 családi szoba két 2-3 ágyas különnyíló szobával és közös fürdővel.

Hatalmas park veszi körül a főépületet, mely egyaránt alkalmas pihenésre és sportolásra. A szabadidő központnak saját tava van, melyben lehet fürdeni, csónakázni, horgászni.

A szálláshely besorolása: I. osztályú üdülőház.

A Csicsergő Szabadidőközpontról több információ elérhető: www.novatabor.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet